KARTAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1033 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kartal. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 22:44 Dik anderhalf uur moeten wachten volgens mij waren ze ons vergeten en eten was heel vettig
25 nov 2022 om 20:06 Duurde 2 uur eer geleverd werd en dan lijkt de dönerschotel meer op een gyrosschotel met grote stukken erin en vet en niet goed gebakken. Ook de schoarmaschotel had grotere stukken erin en mocht beter gebakken zijn.Chauffeur is wel heel vriendelijk.
25 nov 2022 om 19:57 Eerst wacht je belachelijk lang en dan krijg je ook nog niet wat je besteld hebt! Jammer....voor ons geen kartal meer!!
16 nov 2022 om 20:58 Vriendelijke bezorger. Alleen jammer dat de levertijd 90 minuten duurde. Pizza was heerlijk en de frietjes helaas niet.
13 nov 2022 om 20:13 Bestelling alweer nog steeds niet ontvangen ..na meer dan 2 uur en een kwartier …. En we wachten nog steeds … Elke keer nu zo lang ?? Vorig jaar was kartel onze favoriet nog … zo jammer.
9 nov 2022 om 14:46 lekker eten en top bezorging
5 nov 2022 om 0:22 Was lekker
25 okt 2022 om 19:48 2 uur moeten wachten op het eten.
13 okt 2022 om 23:50 Het was echt lekker, maar dat ben ik gewend van Kartal.