KARTAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kartal. Meer weten? Ontdek meer

5 apr 2024 om 19:40 De allerbeste kipfilet van Parkstad !!
30 mrt 2024 om 0:41 Super, zoals altijd. Soms wat langer wachten maarja drukte gebeurt nu eenmaal, kan je niet altijd op voorbereid zijn.
12 mrt 2024 om 19:25 Was echt niet te eten alleen maar vet
9 mrt 2024 om 2:26 terrible! I bring what they want, not what you order, I also arrive late with almost cold food! on your money you eat what they want . horrible just like the courier who behaves aggressively
25 feb 2024 om 0:07 Automatisch ingevulde adres, verkeerde huisnummer doorgegeven. Dhr belde en vroeg waarom ik niet opendeed. Omdat hij bij 14 stond en ik woon op 12. Dhr ging aan de deur de discussie aan wat neerkwam op opzet verkeerde huisnr tot ik de deur dichtdeed
24 feb 2024 om 23:19 Lekkere pizza voor weinig geld, snel bezorgd!
23 feb 2024 om 19:19 Eten was prima en goed warm. Wij weten dat de bezorgtijd iets langer kan duren maar daarom bestellen we op tijd.
23 feb 2024 om 10:06 Lekker beetje sloom
22 feb 2024 om 20:19 Was veel telaat, weinig anders op de pizza, veel kaas. Net alsof je op een rubberen band kauwde. Teveel zout op de frieten.
19 feb 2024 om 9:54 Begin een bezorger aan te nemen dan zelf te rijden gek!
14 feb 2024 om 18:24 Eten was prima en goed warm. Wij weten dat de bezorgtijd iets langer kan duren maar daarom bestellen we op tijd.
9 feb 2024 om 19:59 Ik heb om 17:50 besteld en aangegeven dat het om 19:00 geleverd zou moeten worden (+-). Bestelling werd vervolgens om 19:40 geleverd en vervolgens is het eten ook nog eens koud. Contact opgezocht met restaurant en worden niet geloofd,alleenmaarproble